В рамках реалізації Програми сприяння зеленій модернізації української економіки, яку в нашій країні реалізує Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ, 10 жовтня 2017 року відбувся візит делегації представників Дніпропетровської ТПП та підприємств Дніпропетровської області – членів комітету провайдерів зелених послуг.

Метою даного заходу був обмін досвідом в рамках реалізації проекту «Зелені рішення для сталого розвитку Волині».

В рамках свого візиту до Луцька Дніпропетровські колеги мали можливість поспілкуватися не лише з представниками Волинської ТПП та провідними фахівцями регіону в цій сфері – членами Комітету провайдерів зелених послуг Волинської палати але й провести зустрічі в форматі B2B з представниками місцевого бізнесу для налагодження потенційних корисних контактів між двома регіонами.

Окремо обговорили план спільних дій та їх подальшого впливу на розвиток ринку зелених послуг, провайдерів таких сервісів в Центральній та Західній Україні. Фахівці обмінялися досвідом щодо взаємодії задля динамічної системної організації та надання екологічно орієнтованих послуг для підприємств Волинської та Дніпропетровських областей.

В рамках даного візиту для представників Дніпропетровської регіону було організовано екскурсію на одне з флагманів Волинського бізнесу – СП ТОВ «Модерн-Експо», міжнародний холдинг, який виготовляє торговельне обладнання з використанням інноваційних технологій; компанія з великими амбіціями й реалістичними планами, що впевнено підкорює Європу та інші країни світу. Це одне з підприємств якому на власному досвіді успішно вдалося втілити в життя принципи ощадливого виробництва.

Переглянути фото