З метою підтримки українських експортерів і імпортерів та поглиблення співробітництва із товаровиробниками Федеративної Республіки Німеччини, Торгово- промислова палата України у взаємодії з Центром підтримки експорту до ЄС «Агроторгівля України» Міністерства продовольства та АПК Німеччини, Посольством Федеративної Республіки Німеччини в Україні та Німецько-Українською промислово – торговою палатою організовує Українсько-німецький форум харчових продуктів та виставку.

Захід відбудеться 14 листопада 2017р. о 10-00 у Торгово-промисловій палаті України ( м.Київ, вул.В.Житомирська, 33).

Програмою Форуму, зокрема, передбачено пленарна частина із виступами представників органів державної влади, організаторів, експертів та представників агробізнесу Німеччини та України, а також В2В переговори та відкриття і проведення виставки харчових продуктів з обох країн. Учасники – німецькі та українські компанії, які виробляють та займаються торгівлею продуктами харчування (кондитерські та хлібобулочні вироби, сири, ковбаси, овочі та фрукти, ягоди, безалкогольні та алкогольні напої, органічна продукція).

Запрошуємо зацікавлених представників агробізнесу регіону до участі у заході (Форум, відвідування виставки, В2В переговори). 

Участь у заході безкоштовна. 
Реєстрація на захід – на сайті www.qu-ff.com 
bsd@ucci.org.ua 
Відбір експонентів буде проведений німецькою стороною.