Волинська ТПП є партнерською платформою Програми 
“Fit for Partnership with Germany” 
Федерального міністерства економіки і енергетики (BMWi) для управлінських кадрів Німеччина – Україна. 

Мета Програми – вибудувати «міст» для довгострокової економічної співпраці між Німеччиною і країною, шляхом підготовки для української економіки німецьких партнерів і для німецької – українських.

Запрошуємо до участі у бізнес-майстерні “Ефективна співпраця з Німеччиною: формула успіху”, яка проводитиметься експертами програми GIZ “Fit for Partnership with Germany”. 

Учасники бізнес-майстерні ознайомляться з новими можливостями, що дає програма, дізнаються більше про особливості ринку Німеччини та які є бар’єри для українських виробників, як підвищити конкурентоспроможність своєї продукції, а також матимуть унікальну можливість ретельніше підготуватися до співбесіди на стажування в Німеччині в рамках програми “Fit for Partnership with Germany”.

Детальнішу інформацію можна знайти на сайті: http://ukraine.managerprogramm.de/ 

Дата: 20 березня 2018р.
Місце: конференц-зал Волинської ТПП

Цільова аудиторія: керівники, топ-менеджери, менеджери з розвитку підприємств, що вже експортують свою продукцію або що мають експортний потенціал; компанії, що зацікавлені у виході на німецький ринок.

Програма бізнес-майстерні за посиланням https://goo.gl/FkeDEF

Умови участі:
Для підприємств – членів Волинської ТПП участь у бізнес-майстерні безкоштовна. Для інших зацікавлених осіб вартість становить 120 грн ( в т.ч. ПДВ) 

Обов’язкова попередня реєстрація. 

Реєстрація за посиланням Реєстрація
Кількість місць обмежена.

Відбіркові інтерв’ю на стажування в Німеччині відбудуться з 20-21 березня, за індивідуальним графіком в конференц-залі Волинської ТПП.

Для участі в інтерв’ю заповніть анкету.
Зразок за посиланням https://goo.gl/aQrzmr

Програма формує стабільні ділові зв’язки та прокладає шлях до співробітництва бізнес-еліти завтрашнього дня. 
Після повернення з Німеччини більшість учасників Програми успішно проводить реструктуризацію та модернізацію своїх підприємств. Вони диверсифікують продукцію та послуги, починають більш ефективно використовувати ресурси, покращують матеріально-технічне оснащення та можливості з підвищення кваліфікації.

Результати програми, що реалізується в Україні з 2001 року, і нараховує лише в Україні понад 1000 випускників, перевершили навіть найсміливіші очікування. Практично всі випускники просунулися по кар’єрних сходах вгору, багато хто знайшли і налагодили контакти з німецькими підприємствами, зміцнили вже існуючі зв’язки, перейняли досвід роботи німецьких компаній, модернізували своє виробництво.