Друзі, а ми сьогодні чудово попрацювали над майбутнім нашої області: зробили внесок у підготовці до співпраці з Німеччиною!

У Волинські торгово-промисловій палаті представники програми GIZ “Fit for Partnership with Germany” Федерального міністерства економіки і енергетики (BMWi) для управлінських кадрів Німеччина – Україна, Олена Луценко та Олена Бей,провели бізнес-майстерню “Ефективна співпраця з Німеччиною: секрети успіху”.

Учасники бізнес-майстерні дізналися, що таке експортна стратегія та експортний план, де шукати маркетингові дослідження і аналізи ринків різних видів продукції Німеччини, що потрібно враховувати при виведенні своєї продукції на ринок Німеччини. Та основне – як шукати партнерів в Німеччині.

З великим задоволенням ми зустрілися і поспілкувалися з цьогорічними випускниками програми.

Відбіркові інтерв’ю з кандидатами для участі в наступному 2019 році у Програмі відбудуться ще й завтра 24 жовтня 2018 р. у Волинській ТПП, тому не згайте чудову нагоду та дочучайтеся.

Якщо ваша компанія чи Ви особисто зацікавлені у виході на німецький ринок, вже експортуєте свою продукцію, або маєте експортний потенціал, тоді телефонуйте 0509515203.