Найважливіша подія текстильної промисловості не лише в Польщі, а й у Європі.

Найбільші представники – це Китай, Туреччина, Тайвань, Італія та Нідерланди – текстиль, трикотаж, аксесуари, нитки, машини, послуги, домашній текстиль, медіа та міжнародні зони.

Відвідання виставки – це чудова можливість ознайомитись з тенденціями сезону весна / літо 2019 року та дізнатись про найновіші технології текстильної промисловості. Великий інтерес до FAST TEXTILE викликає рекордна кількість прямих виробників, що беруть участь у виставці, як учасники/експоненти.

Ви, як відвідувачі, маєте унікальну можливість замовити або придбати все, що потрібно у виробництві!

Польські модельєри порадять, як вдосконалювати колекції, представити тенденції у дизайні та шукати придатні тканини та аксесуари для своїх останніх колекцій.

Паралельно проходитиме текстильний форум, в якому братимуть участь численні фахівці та проводитимуть лекції, присвячені технологіям та спеціалізованим стратегіям, що використовуються в текстильній галузі. Маєте прекрасну можливість взяти участь у дискусійних панелях та обмінятися досвідом у сфері вашого бізнесу.

Вартість поїздки складає 1680,00 грн. в т. ч. ПДВ та включає в себе: проїзд комфортабельним автобусом по маршруту Луцьк-Варшава-Луцьк, супровід керівника.

Додатково кожен учасник на місці оплачує 1 ніч проживання у готелі орієнтовно 150 злотих зі сніданком, з особи (двомісне розміщення).

Наявність біометричного паспорту або шенгенської візи обов’язкова, а також поліс медичного страхування!

Виїзд на виставку планується 23 листопада 2018 р. о 6:00 від готелю «Україна» (м. Луцьк вул. Словацького, 2), повернення 24 листопада 2018 р.

Заявки на участь приймаються Волинською ТПП до 19 листопада 2018 року.

Сайт виставки: https://fasttextile.com/
Форма для реєстрації: http://bit.ly/2CSHvJL

Деталі за

тел. (0332) 770532, (050) 6665008, (050) 9515203

e-mail: zez@vсci.com.ua