Друзі, сьогоднішньою публікацією починаємо на нашій сторінці нову рубрику «Історії успіху». В ній будемо знайомити Вас з діяльністю передових підприємств регіону. А розпочати хочемо із знайомством із підприємством ТОВ «Дейріко» на яке з візитом завітало керівництво Волинської ТПП вчора, 31.10.2018. Хоча ця компанія є порівняно молода але вона вже успішно захоплює ринок зі своєю продукцією.

ТОВ «ДейріКо» (ТМ DairyCo) – це виробник сухих молочних інгредієнтів, зокрема є єдиним в Україні виробником казеїнатів натрію та кальцію. Дані інгредієнти застосовуються в молочній, м’ясній, хлібопекарській та кондитерській промисловостях а також, при виробництві харчових добавок для спортсменів, харчових концентраті, кормів для тварин та в фармакології. Виробничі потужності підприємства розташовані у місті Луцьку та дозволяють щорічно випускати 12 000 тонн сухих харчових сумішей та 6 000 тонн казеїнатів, продукція відпускається під торговою маркою «DairyCo».

Молочні інгредієнти компанії-виробника DairyCo експортуються по всьому світу, зокрема в країни Євросоюзу, Африки, Азії, США, також реалізуються на внутрішньому ринку України.

Гості підприємства були вражені високотехнологічним процесом виробництва екскурсію яким провели заступник директора з виробництва Зелінський Петро та менеджер зовнішньоекономічної діяльності Мороз Марія. Підприємство сертифіковано ISO 22000 (або НАССР TUV Sud) та ISO 9001, має сертифікати Халаль (Halal), Кошер (Kosher), FDA U.S.A. та трирівневу реєстрацію в КНР.

Під час зустрічі обидві сторони обговорили можливості подальшої співпраці, зокрема участі в міжнародних проектах. Хочемо подякувати представникам підприємства за цікаву екскурсію та побажати успіхів в діяльності та підкоренні нових ринків. Детальніше з продукцією підприємства можна ознайомитися да посиланням www.dairyco.com.ua