Волинська торгово-промислова палата другій рік поспіль є партнером щорічної благодійної акції Миколай про тебе не забуде ЛУЦЬК, яку організовує Громадська організація “Сучасна Волинь” та її керівник Володимир Бут-Гусаїм .

Нагадаємо що в рамках даної акції діє Фабрика Святого Миколая, де проводиться збір іграшок, солодощів, дитячих книжечок та канцелярії.

Тож сьогодні представники Волинської ТПП на чолі з президентом – Олександр Смолич побували на Фабриці Святого Миколая, де допомогли сформувати пакети з миколайчиками для діток. І уже традиційно ці подарунки були передані діткам, що перебувають на стаціонарному лікуванні у Волинська Обласна Дитяча Лікарня. Ніжний легкий сніжок який падав за вікном як на замовлення додавав нотки чудової теплої атмосфери, а для того щоб передати подих справжнього свята працівники Волинської ТПП Юлія Ілюшик, Ірина Дзятко та Iryna Halimska на чолі зі справжнім Святим Миколаєм прочитали дітям цікаві казочки. Сподіваємось що маленькі миколайчики додадуть діткам гарного настрою та допоможуть швидше подолати їхні недуги!

Хочемо подякувати тим компаніям та особами які долучилися до даної акції, а це члени Волинської ТППTigres – Plastic and Soft toys manufacturing and wholesale, Приватна виробничо-комерційна фірма «Юніка», Приватне підприємство “Голуб”Yarych , СПОРТ ЛАЙН – офіційна сторінка, ФОП Теліцин В.В. – ТМ “Апельсин” та інші благодійники.