Команда сертифікованих консультантів з експорту до ЄС поповнилася 16-ма новими фахівцями – представниками торгово-промислових палат, Секретаріату Кабінету Міністрів України, державного банку та бізнесу.

Тепер консультувати бізнес з питань експорту до ЄС, зокрема проводити дослідження ринків країн ЄС, аудит експортної спроможності компаній та розробляти стратегію і план експорту до ЄС можуть 85 фахівців по всій Україні.

Фахівці з питань міжнародної торгівлі стають сертифікованими консультантами з експорту до ЄС, якщо успішно проходять розроблену CTA Economic & Export Analysts Ltd (Великобританія) 14-денну англомовну Сертифікаційну програму тренінгів для консультантів з експорту до ЄС, яку ТПП України проводить з 2015 року.

Повний перелік сертифікованих консультантів і тренерів Програми доступний тут. Раді повідомити Вам що ряди сертифікованих консультатнтів з експорту поповнив і віце-президент Волинської торгово-промислової палати Віталій Киричук.

Якщо вам цікава участь у 5-му раунді Програми, який ТПП України планує розпочати восени 2019 року, залиште свою заявку, і ми надішлемо вам докладну програму та умови участі.