Запрошуємо Вас взяти участь у торговій місії та форумі “Sweet & Fruit Trade: Ukraine-Middle East”, які будуть проходити 27-28 березня 2019 року в місті Дубай (ОАЕ) під головуванням Державного секретаря Міністерства економічного розвитку і торгівлі України О. Ю. Перевезенцева.

Зазначені події будуть цікаві компаніям, які є представниками кондитерської та плодоовочевої галузей і включають в себе проведення дводенного форуму, де будуть обговорюватися торговельно-економічні відносини між ОАЕ і Україною, а також проведення B2B зустрічей з локальним бізнесом.

“Sweet & Fruit Trade: Ukraine-Middle East” організовується продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО), Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР), ініціативою EU4Business за підтримки Державної установи «Офіс з просування експорту України».

Участь в заходах безкоштовна. Усі організаційні витрати на оренду приміщень, харчування під час Форуму, загальний каталог та рекламні матеріали, рекламу, локальних консультантів та фахівців із просування сплачують організатори. Учасники сплачують лише за власний переліт, проживання в готелі, а також власні додаткові опції, які вони захочуть використати для просування (наприклад, вартість власних каталогів чи зразків).

Реєстрація на подію

З більш детальною інформацією щодо умов участі у торговій місії та попереднього плану проведення форуму Ви можете ознайомитися за посиланням.