Чеська компанія, що спеціалізується у виробництві спеціалізованого обладнання для управління водними ресурсами “під ключ” (питна вода, фільтрація комунальної / промислової стічної води, осаду) шукає торгових посередників. Компанія має більш ніж 20-річний досвід роботи на європейському та азіатському ринку, має понад 100 завершених проектів з побудови або реконструкцій малих та великих заводів. Компанія пропонує повний спектр послуг у сфері водопідготовки та особливо в таких областях: попередня обробка води, іонообмінні технології, мембранне розділення, фільтраційні процеси, очисні споруди, очищення питної води, станції нейтралізації, очищення охолоджувальної води, термічна обробка води, зневоднення осаду, обробка вод басейнів. 

Якісно розбираючись в процесах у сфері водопостачання відповідно до найсуворіших європейських стандартів, компанія може надавати широкий спектр діяльності,: технологічні пропозиції з побудови, проектування обладнання, постачання обладнання під ключ, підготовки операторів і персоналу, процесу управління і контролю технологій, консалтингової діяльності, досліджень і технічної допомоги, обслуговування і технічного обслуговування обладнання гарантійне та післягарантійне обслуговування клієнтів, фінансування, аналіз води на експлуатацію обладнання.
Компанія шукає торгових посередників та бажає співпрацювати на основі угоди про надання послуг з дистриб’юторськими компаніями, які можуть допомогти знайти кінцевих користувачів таких, як промислові підприємства, засновників очисних споруд або проектних бюро.

Деталі Ви можете дізнатись звернувшись до #EEN_Ukraine_Consortium за тел. (044) 525 98 41 або написавши нам листа на ел.пошту een.network.ukraine@gmail.com