Китай (5–10 листопада 2019 р.)

5-10 листопада 2019 року в Шанхаї відбудеться Друга виставка імпортних товарів і послуг – China International Import Expo – найбільший захід Китаю за підтримки керівництва та Уряду Китаю, урядів провінцій, міністерств і відомств, дипломатичних місій країни за кордоном та профільних асоціацій.

У 2018 році понад 3 600 експонентів із 151 країн представили продукцію та послуги на Експо, більше 400 тисяч осіб відвідали захід, загальна вартість домовленостей щодо експорту в Китай сягнула майже 58 млрд. доларів США.

Минулого року Торгово-промислова палата України сформувала національні стенди в аграрному та промисловому павільйонах, де свою продукцію представили майже 90 вітчизняних підприємств галузі АПК та машинобудування.

У 2019 році ТПП України формує національні стенди в павільйонах АПК, машинобудування, послуги, життєдіяльність, медицина, Вартість участі складає:

– 3 000 доларів США за 9 кв.м стандартно обладнаний стенд;

– 300 доларів США за 1 кв.м необладнаної площі (мінімум 36 кв.м).

Учасники національних стендів візьмуть участь в українсько-китайському бізнес-форумі 4 листопада 2019 та В2В сесії з китайськими компаніями. Захід організовано ТПП України та Китайським комітетом з розвитку міжнародної торгівлі, який представлений по всьому Китаю та до складу якого входить понад 200 тис компаній.

Участь Вашої компанії в China International Import Expo:

– Сприятиме в питаннях отримання дозволу на експорт до Китаю. Уряд Китаю розглядає учасників виставки як потенційних постачальників продукції на ринок країни.

– Забезпечить присутність вашої компанії в інформаційному полі китайського ринку. Завдяки активній рекламній кампанії та адміністративному впливу, інформація про учасників Експо розповсюджується по всій країні.

– Надасть можливість оцінити потенціал ринку та Ваші можливості на одному з найбільших ринків світу.

– Стане місцем зустрічі з партнерами в Китаї та початком експорту.

З організаційних питань щодо участі в заході та його формату просимо звертатись до заступника директора Центру міжнародної ділової співпраці ТПП України

Голято Андрія (+380 67 662-96-56, a.v.goliato@gmail.com).

Запрошуємо Вас долучитись до національних стендів України на China International Import Expo!