12 лютого 2019 року о 10:00 у ТПП України за сприяння Посольства України у Словенії і Посольства Словенії в Україні відбудуться українсько-словенський бізнес-форум і чергове засідання Українсько-Словенської ділової ради.

Програма заходу включатиме пленарну частину, в якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-словенського економічного співробітництва, умови ведення бізнесу в Україні та Словенії, унікальний досвід інтеграції словенської економіки в єдиний ринок ЄС та інші актуальні питання. Відбудуться також В2В-переговори представників ділових кіл України та Словенії.

Запрошуємо до участі компанії, зацікавлені в налагодженні коопераційних стосунків зі Словенією.

На даний час Словенія є високорозвиненою й успішною країною з динамічною експортоорієнтованою економікою, міцними позиціями на європейських і світових ринках. До пріоритетних напрямів українсько-словенського ділового співробітництва належать туризм, фармацевтика, аграрний сектор, будівництво, альтернативна енергетика, енергоефективність та енергозбереження, переробка відходів, очищення й утилізація стічних вод, деревообробка, логістика.

Основні статті експорту з України до РС: деревина та вироби з неї, свинець і вироби з нього, залізничні локомотиви, меблі, продукти неорганічної хімії, їстівні плоди та горіхи, електричні машини, вироби з чорних металів тощо.

Для отримання детальної програми, умов участі та реєстрації у форумі просимо Вас перейти за посиланням.