“Подорож – єдина річ, купуючи яку, стаєш багатшим”

Так, багатшими і щасливішими стала група людей, представників бізнесу, які повернулись з інтеграційної поїздки “Венеція Півночі – Стокгольм”.

З 7 по 13 березня учасники поїздки мали можливіть насолодитись красою:
🏰 Гданська – міста з багатою та цікавою історією; найбільшого портового міста Польщі, і відомого, як польська столиця бурштину.
🏰 Курортного міста Сопот, що вважається головним місцем відпочинку у Польщі. Славиться своїми широкими пляжами та благодатним кліматом.
🏰 Справжньою перлиною Скандинавії – Стокгольмом. Дивовижне місто, розташоване між озером і морем на 14 островах. Місто, схоже на 🎨кольорову казку, де старовинні традиції переплітаються з сучасністю.

Море нових вражень подарувала подорож комфортабельним поромом 🛳 із порту Гданська – до порту Нинесгамн, Швеція. Сонце, море, вітер, хвилі – природні стихії, що наповнювали силою та життєвою енергією кожного, під час переходу Балтики.

Знайомство з цікавими людьми, інформація про можливості інтеграції до ЄС, презентації своїх фірм у Польщі, цікаві екскурсії, дух морських традицій, неймовірні емоції та дружня атмосфера – це те, що отримали учасники поїздки “Венеція Півночі-Стокгольм”. Дякуємо Igor Yarema, за теплий прийом та бездоганну організацію.

“Подорожі навчають більше, ніж будь-що інше. Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома”
Подоружуйте та розвивайтесь разом із нами. Далі буде…