Сьогодні, 02 квітня 2019р, з метою підвищення компетенцій у сфері комунікацій та ведення переговорів представників бізнесу, Волинська ТПП запросила представників Українського Центру Медіації (УЦМ) , що діє при Києво-Могилянській Бізнес Школі (КМБШ) для проведення майстер-класів: «Робота з інтересами у Гарвардській переговорній моделі» (медіатор – Галина Єрьоменко – Керівник та викладач Українського Центру Медіації [kmbs], к.ю.н), «Конструктивний конфлікт з дисбалансом сил: стратегії успіху» ( медіатор – Ольга Тютюн – заступник директора Українського центру медіації по проектам регіонального розвитку).

Цільовою аудиторією були власники, керівники, менеджери компаній, а також люди, які перебувають у постійній взаємодії із іншими людьми.

Учасники мали унікальну можливість отримати знання (практичні інструменти), які застосують вже сьогодні. Активні завдання, тести, кейси активізували сьогоднішнє навчання.

Дізналися, з якого питання варто починати проводити переговори і як виявити потреби своїх контрагентів чи партнерів. Тепер останні знають, що таке «фреймінг» та «коопетішн» і те, що аби отримати – треба віддати. Адже завжди має бути взаємодія.

Конфлікт – це не завжди негатив, а іноді й прихований потенціал, коли знати його стадії та вміти ідентифікувати загрозу.