30 травня 2019р., президент Волинської ТПП Олександр Смолич прийняв участь у тристоронньому форумі «Республіка Молдова – Румунія – Україна», який проходить в м. Кишинів (Республіка Молдова).

В рамках форуму були представлені можливості співпраці для молдавських і румунських колег та партнерів. А за безпосереднього сприяння Волинської ТПП та ТПП Республіки Молдова, відбулися переговори в форматі В2В керівництва нашого давнього партнера та члена палати Tatrafan з потенційним клієнтом Tutun CTC, найбільшої тютюнової фабрики в Молдові.

Довідково: Тристоронній форум «Республіка Молдова – Румунія – Україна» організований Торгово-промисловою палатою Республіки Молдова за підтримки муніципалітету Кишиніва і проекту Європейського Союзу Business-INN Moldova (Європейська мережа підприємств). Захід є найважливішим транскордонним форумом в країні, метою якого є обговорення актуальних тем міжнародного ділового співробітництва, залучення іноземних інвестицій та сприяння розвитку партнерських відносин між трьома державами.