Відразу дві масштабні виставки у МВЦ PTAK WARSAW EXPO вдалося відвідати делегації регіонального бізнесу під час поїздки, організованої Волинською ТПП 24-26 травня 2019р.

WARSAW GIFT & DECO SHOW – одна з найбільших в Європі виставок дизайнерської та подарункової продукції. Більше 800 експонентів з Польщі та інших країн представили останні новинки товарів щоденного використання, подарунків, сувенірів, ювелірних прикрас, канцелярських товарів, декоративних предметів, елементів дизайну, інтер’єру, малих електронних товарів, іграшок, текстилю для дітей, екологічно сертифікованої продукції, продукції з вторинної сировини.

GO ACTIVE SHOW – найбільша виставка спорту в Польщі і четверта в Європі. На виставці було представлене спортивне обладнання, спортивний одяг та взуття, спортивне харчування, аксесуари, мобільні додатки та програмне забезпечення, реабілітація та фізіотерапія, Wellness & Spa та ін. А найбільш активні учасники прийняли участь у фестивалі Body&Mind, майстер-класах з Zumba, Salsa, Strong by Zumba, міжнародному аква фітнес форумі AQUAMANIA які пройшли в рамках виставки.

Коротеньке відео для того щоб оцінити масштаби виставки:
https://www.facebook.com/watch/?v=753524241708949

Додатковим бонусом від організаторів стала організована екскурсія по історичній частині міста Варшава.

Дякуємо оргкомітету виставки за запрошення, за ідеальну організацію та теплий прийом! До нових зустрічей!