Як уже згадувалося раніше, Волинська ТПП, як одна з пілотних палат приймає участь у проекті ТППУ та британського Фонду ефективного врядування (GGF) «Відповідність продукції МСП вимогам до безпечності в рамках ПВЗВТ з ЄС» який реалізується за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

22.05.2019, експерти CTA Economic &Export Analysts Ltd Mark Hellyer та Сергій Нерпій разом з представниками Волинської ТПП відвідали ПВКФ “Юніка” яке в рамках проекту планується консультувати щодо підготовки технічного файлу. Консультанти окреслили цілі та завдання проекту, ознайомилися з продукцією та виробничим процесом на підприємстві та визначили подальші кроки.

В результаті проекту компанія матиме проект технічного файлу і конкретний план дій із визначеним персоналом, витратами та строками для завершення кожного заходу. Це надасть компанії можливість не лише довести безпечність своєї продукції, а й експортувати на ринки ЄС та глобальні ринки, на яких стандарти ЄС вважаються найвищими і найкращими у світі.