Нещодавно, делегація представників Волинського бізнесу повернулася із Польщі, де у виставковому центрі Ptak Warszaw Expo відвідували щорічну багатогалузеву виставку China Homelife Show 2019.

China Homelife Show – це найбільша торгова виставка кращих виробників з Китаю у Центральній та Східній Європі. Цьогоріч орієнтовно 1 600 експонентів представили більше 50 000 товарів. Відвідувачі виставки мали можливість налагодити прямі зв’язки з виробниками з Китаю, домовитися про пробні партії товару, а також придбати зразки продукції.

Паралельно з China Homelife Show проходила виставка China Machinex, де були представлені машини, обладнання та інструменти.

Уже п’ятий рік поспіль Волинська ТПП організовує поїздку для бізнесу на дану виставку. Кожного разу, це не лише робота на виставкових площах з налагодження контактів, але і безперервний нетворкінг, знайомства в середині групи та ззовні, а ще у вільний час відвідання мальовничих місць у Варшаві.

📍 “Подорожі навчають більше, ніж будь-що інше. Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома”  Анатоль Франс

Слідкуйте за нашими новинами, попереду ще багато захоплюючих подорожей.