Сьогодні, 20 червня 2019 року, Волинська торгово-промислова палата спільно з #Canada_Ukraine Trade and Investment Support project – CUTIS та за підтримки Волинського центру розвитку місцевого самоврядування провели інформаційну зустріч «Розширення економічних можливостей жінок». 

Учасницями події, були жінки – представниці експортно-орієнтованих підприємств, а також зацікавлені особи, що вкладають свій час в себе та в свої знання.

Захід став частиною серії семінарів SheChampion, головною метою яких є створення простору для ділових жінок, для розвитку їх лідерського потенціалу, навчання та обміну досвідом з іншими жінками, які займаються міжнародною торгівлею.

Основну мету заходу було досягнуто. Адже, ми проаналізували перешкоди та можливості розширення економічних можливостей жінок-підприємниць, отримали досвід виходу на іноземні ринки та найголовніше – це підвищили особисті якості кожної учасниці в питаннях ведення переговорів та продажів.

Презентацію гендерного аналізу малого та середнього бізнесу по 5-ти галузях, представила Віра Поровська (експертка з гендерних питань проекту CUTIS) та провела майстер-клас “Продажі та мистецтво переконувати”.

Iryna Halimska (начальник відділу зовнішніх зав’язків Волинської ТПП) розповіла про особливості ведення бізнесу з Канадою.

Ми почули історію успіху Волинського підприємства ТзОВ «Дари Волині» з уст директорки з розвитку, Tatiana Pylypovych.

«E-eкспорт: від мрії до перших продажів» була тема виступу директора Волинської філії ПАТ «Укрпошта», Івана Шевчука.

Долучайтеся до наших заходів, ми завжди вам раді!