Через складні погодні умови, що супроводжуються надмірними опадами, шквалами, випадінням граду,  у суб’єктів господарювання виникають ризики невиконання договорів через знищення або втрату врожаю.

Волинська  торгово-промислова палата звертає увагу всіх аграріїв Волині, які постраждали від стихійного лиха, що відповідно до ст. 14-1 Закону України “Про торгово-промислові палати в Україні” Волинська ТПП засвідчує форс-мажорні обставини (обставини непереборної сили), що виникли внаслідок несприятливих погодних умов, в тому числі, циклон, ураган, блискавка, град, злива тощо, та які потягли за собою невиконання договірних чи податкових зобов’язань.

У разі настання таких обставин, господарства мають право звернутися до Волинської ТПП з відповідним пакетом документів для розгляду та видачі сертифікату про форс-мажорні обставини (обставини непереборної сили), який, в свою чергу, звільняє від штрафних санкцій та відповідальності за невиконання зобов’язань.

Більш детальну інформацію про послуги щодо засвідчення форс-мажорних обставин та їх вартості Ви можете дізнатись за телефонами:

тел/факс: 03322-245791

моб. тел.: 050-4382201;