В період з 03 по 04 липня 2019 року в м. Брюссель (Бельгія) відбулась щорічна зустріч Сonnecting European Chambers. Цей захід – можливість для локальних/регіональних Палат дізнатися про нові програми та проекти ЄС та країн Східного партнерства, та познайомитись з найкращими практиками та досягненнями інших палат в галузі проектного менеджменту, а також знайти партнерів для спільних проектів.

Захід є частиною більш широкої ініціативи Chamber+, націленої на розвиток невикористаного потенціалу палат для кращої співпраці як сучасної мережі нетворкінгу, обміну можливостями для реалізації спільних проектів. Цьогорічний захід викликав небувалий ажіотаж, подію відвідали більше 170 учасників.

Президент Волинської ТПП Олександр Смолич та віце-президент Виталий Киричук (Vitaliy Kyrychuk) взяли участь у даному заході. Робочі сесії були представлені за напрямками «Digitalization», “Asia/Africa/Latin America”, “EU Project management”, “Skills”, “Entrepreneurship”, “Sustainable economy”’, “Neighbourhood &EU Enlargement”. Остання сесія залишає найбільші очікування на майбутні перспективні проекти, так як в її рамках очікуємо на продовження проекту East Invest 3.