Освоєння нових експортних ринків для своїх членів – одне із приорітетних завдань Волинської ТПП.

Саме тому в період з 06 по 8 серпня 2019 року на запрошення її президента Олександр Смолич на Волині перебував з робочим візитом голова Міжнародного альянсу Азербайджан-Україна Эльмар Мамедов (Elmar Mamedov)

В рамках даного візиту відвідали виробництво пакувальних плівок відомого підприємства ТОВ TATRAFAN, яке з 01.01.2017р. здійснює свою діяльність на основі ПрАТ спільного українсько-словацького підприємства «ТЕРІХЕМ Луцьк». Підприємство активно працює на ринку БОПП плівки для упаковки тютюнових виробів, харчових та інших продуктів.

Також відвідали підприємство Фабрика моди Лілус. Сьогодні це сучасна фабрика чоловічого костюму, яка має виробничі потужності що забезпечують створення високоякісного чоловічого, підліткового та дитячого одягу. Екскурсію виробничими потужностями підприємства для гостей провела її керівник Liliya Kotsan

Сторони обговорили можливі напрямки співпраці, а саме можливості поставок продукції наших підприємств на ринки Азербайджану, а Эльмар Мамедов (Elmar Mamedov) пообіцяв допомогти із організацією необхідних контактів та візитів в своїй країні.

Надіємось дана зустріч покладе зерно новим взаємовигідним контрактам!