З 4-7 вересня 2019 року Волинська торгово-промислова палата організувала поїздку делегації стоматологів Волині та Рівного, для відвідання стоматологічної виставки Warsaw Dental Medica Show 2019, яка проходила у виставковому центрі Ptak Warszaw Expo, м. Надажин, Польща.

В рамках ділової поїздки медики відвідали Стоматологічний Клінічний Центр при Люблінському медичному університеті, де мали можливість ознайомитись із особливостями організації робочого процесу різних напрямків стоматології, а також обмінятись досвідом.

Ексклюзивною та пізнавальною була екскурсія у Центр Медичної Симуляції Люблінського медичного університету, Центр є навчально-інноваційним закладом практичної підготовки лікарів та оснащений надсучасним обладнанням.

Учасники поїздки не тільки розшири свій професійний кругозір, але й мали можливість почути історію Любліна та Варшави, прогулятись старенькими вуличками, відчути атмосферу старого міста, а також відвідати Вілянув — садово-палацовий ансамбль доби бароко, який занесений до переліку найцінніших зразків культури Польщі.

Подорожуйте разом з нами, поєднуючи приємне з корисним!
Далі буде… Приєднуйтесь!