Запрошуємо на один з найбільших виставкових заходів у туристичній галузі Центральної Європи – World Travel Show!!!

Це місце, де можна здійснити миттєву триденну подорож по всьому світу.

Найцікавіше те, що ви зможете познайомитися з понад 50 мандрівниками, взяти участь у демонстраціях та резентаціях, отримати туристичні та культурні пропозиції з різних країн та регіонів світу.

Штучний пляж, басейни, включаючи дайвінг, і міжнародний “зліт” з караванного спорту.

Виставка складається з: польських та зарубіжних представників туризму з привабливих країн та регіонів, а також пропозиції туристичних агентств та туроператорів.

Всесвітнє туристичне шоу – це також Camper & Caravan Show – найбільші ралі в Європі, де представлені кемпери та мобільні будинки, а також Варшавський яхт-салон, який показує пропозицію човнів, водного спорядження, вітрильного спорядження та послуг, пов’язаних із все більш популярним дайвінгом.

У 2018 році на ярмарку дебютував новий напрямок – Ski & Outdoor Show з туристичним та спортивним спорядженням, а також зимовий туризм.

Вартість поїздки складає: 1 440 грн., що включає в себе проживання 2 доби в двомісних номерах зі сніданком (готель уточняється); проїзд автобусом за маршрутом Луцьк-Варшава-Луцьк, пішохідна екскурсія старим містом Варшава, супровід керівника групи; оргвитрати палати.

Виїзд на виставку планується 18 жовтня 2019 р., повернення 20 жовтня 2019 р.

Заявки на участь приймаються Волинською ТПП до 11 жовтня 2019 р. Бажаючих взяти участь у поїздці просимо зареєструватись за посиланням

Тел. (050) 666 5008; (050) 9515203; (0332) 77-05-32