ВОЛИНСЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА, КОМІТЕТ ПІДПРИЄМЦІВ МСБ ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВІЙ ПАЛАТІ УКРАЇНИ, ПРОГРАМА USAID “КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНА ЕКОНОМІКА УКРАЇНИ” (КЕУ) СПІЛКА ПІДПРИЄМЦІВ МАЛИХ, СЕРЕДНІХ І ПРИВАТИЗОВАНИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ ВСЕУКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ РОБОТОДАВЦІВ
запрошують Вас прийняти участь в круглому столі на тему:

“МІЖНАРОДНА ТОРГІВЛЯ ТА ІНCТРУМЕНТИ ТОРГОВЕЛЬНОГО ЗАХИСТУ ДЛЯ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА (МСП) ТА ОРГАНІЗАЦІЙ З ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ”

Мета заходу: ознайомлення керівників бізнес-асоціацій, підприємців та роботодавців із засобами торговельного захисту для МСП та організацій з підтримки бізнесу.

Спікери: Маріус Бордалба, Керівник напряму міжнародної торгівлі Програми USAID “КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНА ЕКОНОМІКА УКРАЇНИ (КЕУ)”.
Вячеслав Биковець: Голова Комітету, перший віце-президент, генеральний директор Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України.

Учасники семінару: члени Комітету підприємців МСБ при ТПП України, лідери всеукраїнських та регіональних об’єднань підприємців та роботодавців, керівники підприємств, установ, організацій, фахівці аналітичних центрів, спеціалісти у сфері права та підтримки бізнесу, ЗМІ, підприємці, науковці.

Коли: 13 грудня 2019 р.
Де: Конференц-зал Волинської ТПП за адресою: м. Луцьк, вул. Яровиця, 18.
Початок- 10:30, реєстрація 10:00.
Детальна програма заходу

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Реєстрація

Захід проводиться за підтримки ПРОГРАМА USAID “КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНА ЕКОНОМІКА УКРАЇНИ” (КЕУ)