Вчора, 28.11.2019 волинські та рівненські підприємці знову покращували свої навички в сфері фінансової грамотності – у Волинській ТПП вже вдруге відбувся бізнес-тренінг: “Якісне управління фінансами у Вашому бізнесі”.

Учасники тренінгу на основі спеціально розроблено гри-симуляції опановували основи управлінського обліку, вчились як порахувати скільки коштує їх бізнес, як раціонально управляти грошовим потоком так, щоб гроші завжди працювали, як розробити фінансовий план для нового проекту та планувати інвестиції у свій бізнес, як приймати бізнес-рішення щодо доцільності залучення кредитних коштів та умов їх ефективного використання.

А за допомогою спеціально розробленого мобільного додатку моделювали бізнес-сценарії – розраховували точку беззбитковості, аналізували вплив зміни бізнес-середовища на прибутковість бізнесу.

Дякуємо учасникам за вашу активність – сподіваємось отримані знання допоможуть вам якісно управляти вашими фінансами та покращувати прибутковість вашого бізнесу!

Дякуємо чарівним тренерам Ira Kruk, Ольга Іванків (Olga Ivankiv), Елена Абрамович за вдало проведений тренінг!

Дякуємо учасникам програми train the trainers Iryna Kolkovska-StratiyMaiko Marina, Віталій Талько та надіємось на подальшу співпрацю!

Особлива подяка за підтримку проекту Фонду ощадних кас з міжнародного співробітництва Sparkassenstiftung für internationale Kooperation e.V. Tadschikistan та її представнику, бізнес-тренеру та просто чудовій людині Ruslana Yovko.