#AgroFood (16 – 19 червня 2020р.)

Виставка почне роботу  16 червня 2020 року і представить продукцію провідних білоруських підприємств в галузі сільського господарства і продуктів харчування.

Вона буде являти собою інтерактивну експозицію, що складається з віртуальних стендів. На кожному стенді будуть розташовані віртуальні зразки продукції, відеоролики, ділові пропозиції, чат для спілкування з відвідувачами (протягом 3 днів).

У павільйоні Agro будуть представлені сільськогосподарська техніка та обладнання, технології та розробки в сфері сільського господарства, добрива та засоби захисту рослин, корми та кормові добавки, ветеринарні препарати та медикаменти; павільйон Food продемонструє продукти харчування і напої. Фермери та ділові кола України зможуть ознайомитися з діловими пропозиціями і провести переговори в онлайн-форматі.

В рамках виставки пройде Міжнародний аграрний онлайн-форум, де відбудеться обговорення поточної ситуації в сільськогосподарській і зовнішньоторговельній сфері за участю представників державних органів, бізнес-асоціацій та підприємств з ряду країн колишнього Радянського Союзу та Грузії.

Відвідування виставки – безкоштовне та обов’язкова реєстрація. Реєстрація відкрита з 1 червня за посиланням

Детальна інформація про виставку «Made in Belarus» на сайті www.belinterexpo.by.

Організатор – «Белінтерекспо» БелТПП. Контактна особа – Катерина Супрун, начальник відділу виставок в Республіці Білорусь та країнах СНД, тел .: +375 17 334 82 02, моб. тел .: +375 44 509 12 08, e-mail: katerina@belinterexpo.by