Друзі, сьогодні в рамках нашої традиційної рубрики «Історії успіху» продовжуємо знайомити вас із найуспішнішими компаніями регіону, членами Волинської ТПП.

Сьогодні її героєм є одне з провідних підприємств енергетичної сфери України, ровесник незалежності нашої держави – вертикально інтегрована компанія ТОВ «Електросервіс» з Луцька, виробник електротехнічного обладнанн, проектувальник і будівельник об’єктів розподільчих мереж та промислових підприємств.

На запрошення керівників Анатолія Кононова і Бориса Яворського представники Волинської ТПП побували на одному з останніх реалізованих проектів і на власні очі пересвідчились в масштабності та якості технічних рішень. Мова йде про будівництво систем зовнішнього електропостачання одного з найбільших інвестиційних об’єктів України.

Практично за півроку з «нуля» була збудована трансформаторна підстанція ПС-110/10 кВ загальною потужністю трансформаторів 116 МВт. Силами спеціалістів і робітників компанії було виготовлено практично все обладнання: високовольтні розподільчі пристрої, панелі захисту і автоматики, монтажні системи, виконано комплекс монтажних і пусконалагоджувальних робіт зі здачею об’єкта «під ключ», впроваджено ряд інновацій та оригінальних рішень.

За період свого становлення колектив компанії виріс з півтора десятка працівників до 300 високопрофесійних та досвічених фахівців, з сучасною матеріально-технічною базою.

«Кредо нашої компанії – динамічний розвиток, реалізація нових ідей та рішень, а головна опора – наші люди» зазначають керівники. Завдяки чіткій стратегії, пошуку нових перспектив, консолідованій роботі всього колективу «Електросервіс» активно присутній в електро-енергетичних компаніях і обленерго, на об’єктах інфраструктури, у відновлювальній енергетиці: поставці обладнання для сонячної генерації і вітропарків. Тільки за останні роки компанією реалізовано десятки масштабних проектів не лише на Україні, але й в ближньому зарубіжжі, серед них автомобільні заводи «Богдан Моторз» в Луцьку і Черкасах, «Кромберг енд Шуберт Україна», завод «Kronospan UA» в Нововолинську, ТЦ «Порт Сіті», нафтогазове родовище «Maersk Oil» в Казахстані та інші.

Бажаємо підприємству “Електросервіс” подальшого динамічного розвитку та нових амбітних проєктів!