Школа експортера – це онлайн-курс для експортерів-початківців, який допоможе проаналізувати власний експортний потенціал,  спланувати експортну діяльність та зробити перші кроки на шляху її реалізації.

Навчальний курс дає комплексне та системне розуміння про те, з чого складається експортна діяльність підприємства, як почати експортувати на зовнішні ринки. Він орієнтований на експортерів-початківців та тих, хто вже здійснив свої перші кроки і хотів би їх скоригувати.

 

В межах курсу передбачено 3 онлайн-модулі:

Модуль 1: Аналіз експортної спроможності та побудова стратегії. Аналітика ринків.

Модуль 2:  З’ясування вимог до товару.  Логістика митних операцій. Укладення зовнішньоекономічних договорів.

Модуль 3:  Важливість експортного маркетингу.

 

Під час першого модуля Школи експортера 28 вересня – 05 жовтня ви дізнаєтеся:

✔ Як оцінити експортну спроможність вашої компанії?

✔Важливість системного підходу під час виходу на експорт

✔ Вибір та порівняльний аналіз ринків. Визначення критеріїв для первинного сканування ринків. Онлайн-інструменти аналітики.

✔ Тарифні та нетарифні заходи регулювання та їх вплив на вибір ринку.

 

Девіз навчання: мінімум теорії – максимум практики!

Отримані під час навчання інструменти та навички ви зможете застосувати вже на тренінгу: Програма навчання містить практичні завдання, які допоможуть учасникам оцінити власну експортну спроможність, провести первинне сканування ринків для власних товарів, отримати практичні інструменти для детального дослідження та прийняти рішення щодо вибору ринку.

Для максимальної зручності учасників ми розподілили навчання 1 модуля на 4 дні по 3 години кожний, з 28 вересня по 05 жовтня.  Практична частина передбачає виконання практичних вправ впродовж вебінару та самостійну роботу вдома.

Детальна програма доступна за посиланням: https://cutt.ly/4fFbuEh

Тренер: Галина Перепелиця – Експерт з міжнародної торгівлі, сертифікований консультант та тренер з питань експорту до ЄС та технічної відповідності.

Професійний тренер, більше 17 років займається розробкою та впровадженням навчальних програм з питань експорту та торгівлі. За керівництвом Галини було реалізовано декілька десятків проектів з розвитку бізнесу та експорту.

Місце, час тренінгу:  Навчання відбудеться онлайн на базі платформи ZOOM. Зареєстровані учасники отримають посилання для підключення на електронну пошту, зазначену під час реєстрації.

Участь в заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://cutt.ly/9s5Nr4V .

РЕЄСТРАЦІЯ – до 25.09.2020 (23:59).

Захід проводиться за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

У вас виникли питання? Телефонуйте 050 6665008 (Віталій).