Друзі, ми продовжуємо наші активності в рамках Школи малого бізнесу.
Ви хочете укладати більше угод, але далеко не з кожним контрагентом це вдається? Нескінченні «ми подумаємо», «занадто дорого», «поки не готові» зводять нанівець всі зусилля і заважають рости?
Якщо ви готові поліпшити свої звичні технології роботи і спробувати нові інструменти, заточені саме під сферу B2B – долучайтесь до тренінгу 15-18 лютого.
Сертифікований бізнес-тренер Наталя Галицька з 16-річним досвідом проведення навчань та 25-річним практичний досвідом в бізнесі допоможе знайти нові підходи.
Наш підхід – дати не просто теорію, а конкретні знання і навички, які ви зможете застосувати в роботі, щоб вийти на новий рівень продажів.
Ми рекомендуємо тренінг, якщо ви:
✅ менеджер з продажі – отримаєте нові інструменти продажів і зможете вдосконалити навички з продажу великим клієнтам;
✅ власник бізнесу – зможете продавати свою компанію B2B-партнерам і завойовувати нові сегменти ринку;
✅ топ-менеджер – запровадите робочі стратегії залучення клієнтів і зрозумієте, як побудувати ефективний відділ продажів.
Ви навчитесь розкривати, а деколи і формувати потребу клієнта, презентувати цінність свого продукту, впевнено озвучувати і відстоювати ціни, аргументувати заперечення і завершувати продаж з результатом. В процесі тренінгу ви створите власні комунікативні скрипти, які зможете застосовувати в роботі з клієнтами.
Детальна програма доступна за посиланням: http://bit.ly/2MLJYft
Місце, час тренінгу: Навчання відбудеться онлайн на базі платформи ZOOM. Зареєстровані учасники отримають посилання для підключення на електронну пошту, зазначену під час реєстрації.
Участь в заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: http://bit.ly/2N5VTVk
Кількість місць обмежена.
Організатор підтвердить участь відібраним учасникам електронною поштою.
Слідкуйте за нашими анонсами: наступний тренінг для сектору В2С (продажі в торговому залі).
Захід проводиться за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»