Друзі, продовжуємо знайомити Вас з успішними компаніями нашого регіону. Цього разу це порівняно молода, але амбітна компанія Armax MG
.
Спеціалізація компанії – виробництво нестандартного промислового обладнання, меблів та частин механізмів, фурнітури за індивідуальними замовленнями з профільної труби та листової сталі.
На запрошення компанії ми відвідали одну з виробничих площадок підприємства у м. Ківерці. На площі 4000 кв.м. тут знаходиться сучасний цех з механічної обробки металів з усім необхідним обладнанням, який дозволяє робити деталі різного типу складності та комплексні рішення «під ключ». ARMAX може виготовити як серійну продукцію, так і одиничні вироби, від металевих заготовок до складного виробничого обладнання, такого як лущильний станок. З портфоліо робіт компанії можна ознайомитися за посиланням https://armax-mg.webnode.com.ua/
Гордість компанії – комплекс координатно-лазерної порізки Fibermak ERMAKSAN потужністю 4кВт, з великим полем та швидкою зміною столів для різки металів до 20 мм товщиною, гнуттям ЧПУ. Таких Крім того тут знаходяться токарно-фрезерні та зварювальні дільниці. Ще одна виробнича площадка з системою порошкового фарбування компанії працює у смт. Сенкевичівка.
Компанія активно освоює і експортні ринки, частину продукції експортує до Данії та зараз проводить переговори щодо залучення датських інвестицій в п-ство.
Серце ARMAXа – її керівник та співвласник Роман Грицюк, той «моторчик» який рухає її вперед, шукає та знаходить можливості, задає загальний вектор розвитку компанії. Роман, як учасник операцій в зоні АТО, стверджує що саме улюблена робота допомогла йому швидко реабілітуватися після повернення з зони бойових дій. Розуміючи необхідність підтримки молоді та спорту, в планах компанії будівництво спортшколи для бойових мистецтв.
По щасливому збігу обставин, Роман сьогодні святкує день народження! Тож бажаємо йому міцного здоров”я, а компанії Armax MG подальшого стрімкого розвитку та освоєння нових ринків! Тільки вперед!
❗️ Якщо у вас є потреба у виробництві нестандартної продукції, або ж Ви зацікавлені у співпраці з Armax MG, звертайтесь за контактами: 📞 095 124 8576