Офіс та салон-магазин компанії Wintera по вул. Конякіна, 16а

Офіс-салон Wintera – єдиний в своєму роді, аналогів якому немає в нашому місті по асортименту та іноваційних рішеннях. Салон Wintera – реально інші вікна.

Чи може бути виробництво вікон мистецтвом? Виявляється може, і це демонструє на своєму прикладі ТзОВ «Інтегра-Вест», член Волинської ТПП, яка виготовляє вікна під брендом WINTERA.

Ми відвідали компанію в рамках нашої рубрики «Історії успіху», в якій ми висвітлюємо діяльність членів Волинської ТПП та успішних підприємств регіону. “WINTERA” здобула репутацію виробника якісних вікон,  адже компанія впевнено зайняла свою нішу у середньому+ та преміум цінових сегментах.

Компанія була заснована в 2009 році і розпочала свою діяльність із продажу вікон партнера з м. Дніпропетровськ, а вже в 2010 був відкритий власний завод з виготовлення вікон в м. Луцьк. Гордість компанії – цех із виробництва склопакетів.

За словами співвласника та директора компанії, Антона Горобеця філософія компанії містить декілька складових: якісний продукт відповідно до вимог ринку, професійний колектив, партнери та задоволені клієнти та власники компанії.

Компанія Wintera виготовляє свою продукцію на високотехнологічному обладнанні провідних європейських концернів (Німеччина, Італія, Словакія). Потужність виробництва – до 350 одиниць продукції в день. При виготовленні вікон компанія використовує профільні системи PrimePlast, KBE, KÖMMERLING та алюмінієві ALUTECH.

“WINTERA” єдина серед виробників України сертифікована Інститутом Європейської якості ift “Rosenheim”( має сертифікацію на готову продукцію та склопакети).

Зараз в Україні активно розвивається житлове будівництво, і ті забудовники, які ставлять на провідне місце якість вибирають співпрацю із Wintera, тому продукція компанії встановлена у житлових комплексах м. Луцьк, Івано-Франківськ, Житомир, Хмельницький, Ковель, Ужгород, Тернопіль, Кам’янець-Подільський, Львів, Трускавець, та ін.

Компанія має успішний досвід і експортної діяльності. Вікна Wintera служать та прикрашають офіси та будинки в Німеччині, Польщі, Швейцарії, Франції та Чехії. Наразі компанія веде переговори щодо поставок продукції у США.

Обладнання компанії дозволяє виготовляти нестандартні конструкції будь-якої складності та комплектації: арок, трапецій, трикутників, багатокутників, відповідно до індивідуальних потреб замовника.

За бажанням клієнта можливе ламінування кольоровою плівкою, оздоблення зовнішньою алюмінієвими накладками (імітація під алюмінієві конструкції).

Гордість компанії – власний цех з виробництва склопакетів. Нараховує 5 основних етапів: Нарізання скла відповідних розмірів та конфігурації, мийка нарізаного скла з метою видалення з його поверхні  будь-яких сторонніх субстанцій, виготовлення алюмінієвих профілів для склопакета, з’єднання всіх елементів склопакета за допомогою спеціального гідравлічного пресу, закачування інертного газу в герметичні камери склопакета.

В асортименті компанії є і двері які можуть «впізнати» свого хазяїна за допомогою відбитка пальців.

Екскурс виробництвом для Волинської ТПП зробив керівник комерційного відділу Дмитро Миронов. Більше інформації – у фотозвіті.

Отримати детальну консультацію щодо вікон можна у салоні за адресою: м. Луцьк, вул. Конякіна 16а.