Відсутність достатньої кількості дозволів на міжнародні автоперевезення наприкінці року призводить до зростання вартості доставки товарів українських виробників до країн ЄС. Різні компанії мають власні практики виходу з ситуації.

З метою представлення широкого спектра думок, точок зору та рекомендацій експертів-практиків та обміну досвідом щодо організації перевезень в складних умовах Мінінфраструктури разом із Асоціацією експортерів і імпортерів «ЗЕД» та Українською асоціацією бізнесу і торгівлі (UBTA) організують і проводять 10 грудня об 11.00 Круглий стіл на тему «Найкращі практики організації доставки товарів в умовах обмеження кількості дозволів на міжнародні автоперевезення» для зацікавлених компаній.
Програмою передбачено презентації найкращих практик від досвідчених експертів та провідних компаній, час для запитань та відповідей для всіх, хто зареєструється та приєднається в режимі онлайн. Під час заходу спікери будуть обговорювати особливості організації поставок товарів, враховуючи багаторічний досвід своїх компаній та як вирішити проблеми з дозволами на автоперевезеннями наприкінці року.
Запрошуємо Вас до участі онлайн у Круглому столі!

А також звертаємось до керівництва регіональних Торгово-промислових
палат з проханням долучитися до розповсюдження інформації про зазначений захід серед членів палати.

Сподіваємось на подальшу співпрацю!

Дата: 10 грудня
Час: 11:00 – 13:00
Формат: онлайн
Участь: безкоштовно

Програма заходу: https://drive.google.com/file/d/1MSZzzOtvcNNZebe8Ub2MPflUZQXL7g2P/view?usp=sharing

Участь безкоштовна за посиланням: https://forms.gle/gcBJK2DnKfH3d5wH6

Додаткова інформація за телефоном:
• Олена Конєва, email: office@zed.ua, тел. +38 095 286 01 82
• Яна Попова email: tarif@zed.ua, тел. +38 050 873 18 71