22 лютого ректор Університету Анатолій Цьось, віцепрезидент Волинської торгово-промислової палати Віталій Киричук і студенти спеціальностей 051 Економіка й 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність підписали тристоронні угоди, зміст яких передбачає реалізацію дуальної форми здобуття освіти.

На зустрічі також були присутні декан факультету економіки та управління, доцент Тетяна Данилюк, завідувач кафедри економіки та природокористування, професор Олена Павлова, завідувач кафедри підприємництва і маркетингу, професор Костянтин Павлов, куратори груп, доценти Алла Сур’як і Людмила Шостак.

Ректор Анатолій Цьось відзначив позитивну тенденцію щодо практичної реалізації дуальної форми здобуття освіти в Університеті, привітав студентів й урочисто вручив їм цінні подарунки.

Віталій Киричук, зі свого боку, наголосив, що поєднання освітніх і практичних цінностей дуже важливе для економічного та соціального розвитку регіону й закцентував на своєчасності підписання угод. Також віцепрезидент відзначив той факт, що вже тривалий час Волинська торгово-промислова палата долучається до проєктної та конкурсної діяльності, яка відбувається у Волинському національному університеті імені Лесі Українки.

Декан факультету економіки та управління Тетяна Данилюк і професори Олена й Костянтин Павлови окреслили перспективи подальшої плідної співпраці та запевнили учасників зустрічі, що докладуть максимум зусиль для реалізації підписаних угод.