Враховуючи ускладнення, які викликані воєнним станом в Україні більшість українських експортерів зіштовхнулись із проблемою пересування та рухом товарів, що практично призупинило роботу українських підприємців, а відтак негативно позначилось на економіці України.

 

З метою обговорення та покращення  поточної ситуації 15 червня о 13:00 відбудеться онлайн-конференція на тему: “Україна-Польща, логістичні питання в умовах війни. Нові можливості, перспективи для співробітництва”.

 

Співорганізатором заходу з Польскої сторони виступає Закордонне торговельне бюро у м. Києві Польської Агенції Інвестицій і Торгівлі.

Разом з тим захід буде проходити під патронатом Посольства Республіки Польща в Україні.

 

Учасниками конференції виступають представники урядових структур Польщі, Міністерство інфраструктури України, АТ «Українська залізниця», Комітет підприємців сфери автотранспорту та логістики при ТПП України, Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України, державні і приватні логістичних компаній Польщі.

 

Основні теми заплановані до обговорення: залізничний транспорт; автомобільний та  водний транспорт.

 

Програма зустрічі передбачає пленарну частину в якій будуть висвітлені найбільш актуальні питання та зміни, які відбулися під час воєнного періоду в логістичній сфері, можливості розширення та поглиблення співпраці з приватними та державними логістичними компаніями Польщі, запитання та відповіді українських експортерів.

 

Реєстрація – https://forms.gle/hG3Knb8ot42CRRyFA

Контактні особи в ТПП України Забашта Валерія (+380503664997, valeryz.2393@gmail.com, Анна Любима тел.: +38 0955466509, email: dept.ier@gmail.com