Сьогодні бізнес, який зіткнувся з необхідністю релокації, отримує державну допомогу для переміщення своїх потужностей, але цього замало.

Однією з болючих проблем підприємств є труднощі з пошуку в новому регіоні партнерів, постачальників, якісне знайомство з повною інфраструктурою підтримки бізнесу в регіоні нової локації, нових більш прийнятних виробничих локацій для свого бізнесу, які відповідають усім необхідним вимогам для запуску виробництва.

Представники влади в областях та містах, на жаль, не завжди мають перевірену достовірну інформацію та функціонально не можуть надати вичерпні відповіді для вирішення зазначених проблем.

Волинська ТПП як провідна бізнес-асоціація в області, має значний досвід роботи у сфері організації різних масштабних заходів, постійно взаємодіє з представниками влади області і ОТГ, громадськими організаціями та комерційними компаніями різних напрямків діяльності. Палата має досвід реалізації проєктів, спрямованих на підтримку регіонального малого та середнього бізнесу, що включає пошук партнерів, сприяння експорту, залученню грантів, надання інформаційної і консультаційної підтримки з питань, пов’язаних із веденням підприємницької діяльності.

Одним з головних питань для бізнесу, який вирішив перемістити свої потужності в Волинську область, є швидка адаптація, забезпечення якості життя та праці своїх співробітників, відновлення виробництва, налагодження постачання і збуту. Волинська ТПП пропонує свою допомогу для вирішення зазначених питань.

Ми допоможемо:

  • З підбором необхідних приміщень для релокації бізнесу з урахуванням індивідуальних потреб. ТПП системно працює зі своїми підприємствами-членами, клієнтами й така щільність контакту дає можливість формувати бази даних вільних промислових майданчиків, досконало вивчити їх характеристики і порекомендувати саме ті варіанти, які підходять для конкретного бізнесу, з наданням конкретних. Це гарантує підприємцям заздалегідь правильно обрану площу. Палата може взаємодіяти в цьому напрямі як з бізнесом, так і з органами місцевої влади, допомагати збирати і надавати підприємствам, які хочуть переїхати, ключову інформацію щодо інфраструктури нашого регіону.

  • Надання переліку постачальників, підрядників, підприємств із спорідненою діяльністю, логістичних компаній, підприємств з налаштування обладнання. Волинська ТПП добре знає місцеву кон’юнктуру та бізнес регіону. Можемо можливість сформувати список тих компаній, які можуть бути потенційними партнерами для підприємств, що переїжджають, в даному регіоні.

  • Інформаційна підтримка і консультування з питань налагодження експорту.

Корисні контакти:

  • Якщо ви маєте вільні виробничі приміщення, придатні для розміщення підприємств, заповніть Гугл-форму за посиланням https://bit.ly/3q9NXDi

  • Консультації з приводу експортної діяльності (започаткування діяльності, пошук партнерів) – +380506665008

  • Консультації з приводу надання брокерських послуг – +380952295429, +380500768768

  • Консультації з приводу отримання сертифікатів походження товарів +380997550812.

  • Консультаціїі з приводу започаткування підприємницької діяльності, виникнення форс-мажорних обставин – +380504382201

Наша адреса: 43000 м.Луцьк, Київський майдан, 7, info@vcci.com.ua

Також надаємо контакти інших організацій, які надають сприяння релокованим підприємствам

  • Пошук приміщень для переведення працівників та виробничих потужностей із зони бойових дій: Управління економічного розвитку та торгівлі Волинської обласної військової адміністрації: (0332) 778195, (0332) 778121,

  • Консультаційний супровід щодо оплати праці, звільнення, переведення, оголошення простою, обліку робочого часу та організації безпечного ведення робіт, створення безпечних та здорових умов праці, надання адміністративних послуг – Управління Держпраці у Волинській області – 0332)71-74-76 та (0332)71-74-88, zvern@lutsk.dsp.gov.ua

  • Надання допомоги в комплектуванні підприємств персоналом, професійне навчання безробітних на замовлення роботодавців під конкретні робочі місця з можливістю навчання на виробництві, консультування щодо фінансової підтримки бізнесу зігдно діючих активних програм. – Волинський обласний центр зайнятості – (0332) 724490