За ініціативи Волинської торгово-промислової палати та за підтримки Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку підприємці різних країн налагоджували ділові контакти. Мета  – далекоглядна: залучення інвестицій у економіку краю, пошук нових ринків, партнерів та відкриття нових горизонтів для місцевого бізнесу.

27-28 січня 2017р. в Луцьку відбулась міжнародна зустріч «Бізнеспартнерство 2017» в форматі В2В, де взяли участь представники  із України, Польщі, Білорусі, Чехії,  та Хорватії.  Варто зауважити, що такі заходи стали вже традиційними і з року в рік збирають за столом переговорів  все більшу кількість представників бізнесу різних держав.

До участі у цьогорічній зустрічі зголосилися підприємства, що працюють у різних галузях. Численна делегація  з м. Лодзь (Республіки Польща) на чолі з головою Палати підприємців та працедавців з Мальгожати  Росоловської-Поморської була представлена представниками, що працюють в сфері виробництва біологічних добавок, панчішно-шкарпеткових виробів, будівництва, продажу обладнання, альтернитивних видів палива та ін.

Великий інтерес підприємства області мали до представника ТПП України в  Хорватії, Словенії, Боснії – Івици Піріч. Інформація та комерційні пропозиції українських фірм будуть опрацьовані та представлені хорватському бізнесу.

Віце-консул Генерального консульства Чехії в Львові  Ігор Шедо ознайомився з Волинським бізнесом та висловив сподівання на розвиток українсько-чешських відносин.

Інтереси білоруських виробників представляли підприємства харчової та переробної галузі Брестської області на чолі з представником Брестського відділення ТПП Республіки Білорусь.

З-поміж чималої кількості українських компаній та фірм, що зголосилися до участі у зустрічах, організованих Волинською ТПП, були такі, як ТзОВ « КФ «Ярич», ПрАТ“Волинська Фондова Компанія”  , ПрАТ «Едельвіка», ТзОВ «Фармаком» Корпорація «СКФ Україна», ТД «Аванта», ТзОВ «Гербор Холдінг», ТзОВ “Птахокомплекс-“Губин”, “Укрспирт”, ПП”Тигрес” ТзОВ “Павлівський пивзавод”, та інші.

Представники підприємств та керівники делегацій зауважили, що необхідність у таких спілкуваннях – очевидна, як і потреба в розширенні географії їх учасників. А те, що з кожним роком, кількість зацікавлених у таких зустрічах зростає, на думку організаторів, свідчить про їх позитивний результат.