Делегація Волинської торгово-промислової палати з 5-7 червня 2017 року у Варшаві (PTAK WARSAW EXPO – Al.Katowicka 62,Nadarzyn,05-830 Wolica 114D, Польша) відвідала  потужні виставки  китайських товарів та товаровиробників «CHINA HOMELIFE SHOW 2017» та «CHINA MACHINEX»..

China Homelife Польща – це ефективна бізнес платформа для провідних китайських компаній, які хочуть співпрацювати з компаніями з Центральної та Східної Європи. Покупцям гарантується найвища якість і величезний асортимент продукції з Китаю.

China Homelife Poland – це VI виставка, яка збирає більш ніж 1000 провідних китайських постачальників продукції, і пропонує імпортерам, трейдерам і покупцям вигідні комерційні можливості імпорту високоякісної продукції прямо від виробників за вигідними цінами.

В цьому році, на виставці найбільше була представлена ​​продукція з таких галузей як: текстиль та одяг, меблі, побутова техніка, будівельні матеріали, освітлення, господарські продукти, подарункова продукція.

Матеріали з виставки Ви зможете знайти за посиланнями:

http://chinahomelife.com.pl/
http://wig.waw.pl/
http://polskiemedia.org/
http://ttg.com.pl/
https://www.facebook.com/chlpoland/

Шановні колеги, хочу всім Вам та кожному зокрема подякувати за колосальну роботу, яку ми зробили разом з польськими та китайськими партнерами. За професіоналізм, витримку, терпеливість та позитивну енергію. Нам було дуже приємно з Вами працювати і ми будемо раді продовжувати співпрацю.

Переглянути фото