11 жовтня 2017 року в рамках 14-ого засідання Українсько-В’єтнамської Між-урядової Комісії з питань торгово-економічного та науково-технічного співробітництва відбудеться Українсько-В’єтнамський бізнес-форум, організований спільно з Посоль-ством Соціалістичної Республіки В’єтнам в Україні. Форум буде проходити в примі-щенні ТПП України (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, конференц-зал «Колі-зей», 4 поверх).

Програма заходу передбачає пленарну частину, в якій будуть висвітлені найближ-чі перспективи та пріоритетні напрямки українсько-в’єтнамського економічного співро-бітництва, а також двосторонні B2B зустрічі між компаніями.

В заході будуть брати участь в’єтнамські підприємці, що працюють в таких сферах як туризм, логістика, легка та харчова промисловість, сільське господарство, будів-ництво, освіта та банківська діяльність. Також варто зазначити, що на Форумі будуть присутні представники уряду В’єтнаму, які зможуть відповісти на питання щодо особли-востей співробітництва з Соціалістичною Республікою В’єтнам. 

Початок заходу – о 10:00, реєстрація – з 9:30. 
Вартість участі у форумі – 480 грн. (включаючи ПДВ). 
Вартість участі для членів ТПП – 360 грн. (включаючи ПДВ).

У разі зацікавленості просимо підтвердити участь, зареєструвавшись за посилан-ням 

За додатковою інформацією звертайтесь до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України 

тел.: (044) 461-98-08 / (044) 461-98-08-07

e-mail: ast-ier@ucci.org.ua, dmn-ird@ucci.org.ua ).