Запрошуємо у туристичну поїздку 

«Золотими містами Дунаю» 

22 грудня 2017р.

Львів – Будапешт – Відень – Львів

І день 
20:00 Виїзд зі Львова. Перетин кордону. Нічний переїзд по території Угорщини.

ІІ день
Прибуття в Будапешт. Екскурсія містом.

Є можливість поїхати в купальню Сечені (16 €), одну з найбільших термальних купалень Європи, яка знаходиться в найкрасивішому куточку місто – парк Варошлігет. 

У вільний час пропонуємо:
– «Столиця Марципанів» – відправитися в мальовниче містечко Сентендре (15 €). Повернення в Будапешт.
– «Обійми Будапешт» – відвідати екскурсію головною торговою вулицею історичного міста – Вай (вулиця € 6), де Ви отримає насолоду від покупок сувенірів та смаколиків.

Факультативно, ми також можемо: 
– піднятися на гору Геллерт, з верхівки якої відкривається неймовірний вид на обидва береги Дунаю – старовинну Буду і величний Пешт. Все місто відкриває Вам свою душу як на долоні – мости, дахи будинків, оповиті історіями, верхівки церков і замків і, звичайно ж, річка, яка звивається ніби змійка по середині міста, весь час намагаючись знову розділити Будапешт на два різних міста. Але мости не дозволять! (€ 4)
– зайти в торговий центр “Кампона” (€ 6). Це просто мрія для тих, хто любить шопінг! Для бажаючих побувати в світі підводного царства або екзотичних тварин – рекомендуємо побувати в Тропікаріум і океанаріумі (€ 6). 

Радимо Вам побачити «Світло тисяч вогнів» – відправитися в подорож на кораблику по широкому Дунаю (20 €), де Ви можете насолоджуватися чудовою красою Будапешта, пропливаючи під сяючими мостами, повз історичних будівель, які горять різними кольорами, такі як Парламент, Академію наук, Королівський палац, водолікарні, музеї і готелі … з келихом шампанського, по Блакитному Дунаю. 

Вільний час. Ночівля в готелі.

ІІІ день
Сніданок. Виселяємося з готелю. Є вільний час в Будапешті.

Подорож до міста Відень – «Відень і велич її замків». 

Оглядова екскурсія (€ 10) відкриє перед Вами величну Ратушу, гордий Парламент, чудову Віденську оперу і готичну красу Собору Святого Стефана, який видно над дахами міста. 

Факультативно рекомендуємо «Шенбрунн і Бельведер – Блиск і розкіш імперії» (€ 12, тільки трансфер до палаців) (35 € з екскурсоводом). 

РЕКОМЕНДУЄМО Відвідати Скарбницю Габсбургів (€ 18), яка вражає кожного своєю колекцією реліквій і коштовностей. У Скарбниці можна побачити колиску сина Наполеона, Чашу Грааля, прекрасну корону, Спис Долі з яким Карл Великий не програв жодної битви.

Повернення в Будапешт. Нічний переїзд на Україну.

ІV день
Прибуття до Львова (орієнтовно 12:00).

Вартість поїздки складає 59 ЄВРО, що включає трансфер згідно програми; екскурсії за програмою; проживання в готелі 2*-3*; сніданки; супровід; проїзд комфортабельним автобусом по маршруту.

В ціну не входить: проїзд в громадському транспорті; харчування, не передбачене програмою; вхідні квитки; страховка; особисті витрати; факультативні екскурсії.

Заявки на участь у поїздці приймаються Волинською ТПП до 10 листопада 2017 року.

Детальна інформація за тел:

(0332) 770532, 050 9515203, 050 6665007.