Інформуємо щодо ділової поїздки українських підприємств до м. Мюнхен, Баварія, Німеччина, 23-25 січня 2018 рок

Німецько-Українська промислово-торговельна палата, у співпраці з Промислово – Торговельною палатою Мюнхена та Верхньої Баварії та Міністерством Економіки та засобів масової інформації, енергетики і технологій Баварії – у рамках Економічного форуму «Україна-Баварія 2018» м.Мюнхен організовує для українських підприємств, які працюють в таких галузях, як IT, машинобудування/забезпечення комплектуючими у промисловості та харчові продукти, інформаційну ділову поїздку до Німеччини.

Під час поїздки підприємці матимуть нагоду ознайомитись з актуальною економічною ситуацією на ринках Німеччини та Європи і основними аспектами ведення бізнесу в Німеччині, отримати консультації щодо інвестиційних можливостей, а також провести ділові зустрічі та переговори згідно профілю діяльності Вашого підприємства та Ваших експортних ініціатив.

Щиро запрошуємо вас взяти участь у нашому проекті, адже участь у поїздці допоможе Вам встановити нові перспективні контакти для майбутньої співпраці з німецькими підприємцями, презентувати Ваше підприємство на європейському ринку та отримати консультаційну допомогу задля збільшення ефективності роботи на міжнародному рівні.

Для участі у діловій поїздці, зареєструйтесь, будь ласка, за наступним лінком: http://ukraine.ahk.de/…/powermail-f…/ukraine-bayern-2018-ua/

У посиланні подаємо Вам загальну та додаткові програми поїздки https://goo.gl/kLC4PU

Звертаємо Вашу увагу, що участь в економічному форумі є безкоштовною, участь у додатковій програмі з організацією індивідуальних переговорів можлива на платній основі, транспортні витрати та проживання в м. Мюнхен, підприємства оплачують самостійно.

Виконавцем проекту є ТОВ «ДЕІНТЕРНАЦІОНАЛЬ».

Звертаємо Вашу увагу на те, що з організаційних міркувань реєстрація у поїздці для участі в загальній програмі можлива до 17 січня 2018 року, а для участі в додатковій -до 8 січня 2018.

Якщо у Вас будуть виникати організаційні питання, звертайтесь до Дрозд Катерини – Kateryna.drozd@ukraine.ahk.de., щодо організації ділових зустрічей до Міруса Олега
Oleh.mirus@ukraine.ahk.de