Сьогодні, 5 грудня 2017 року, у Волинській ТПП відбувся семінар на тему: “УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ В ПРОЦЕСІ ВИХОДУ КОМПАНІЙ НА ЗОВНІШНІ РИНКИ: ОСНОВНІ РИЗИКИ БЕЗПЕКИ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА ВІТЧИЗНЯНИХ ТА ІНОЗЕМНИХ КОМПАНІЙ.”

Спікером семінару виступив Когут  Юрій Іванович – Директор Бюро протидії комерційним злочинам та корупції ICC Ukraine, Голова Правління Асоціації сприяння бізнес-співпраці України та ЄС, Голова правління Ліги протидії кібертероризму та інформаційним війнам а також    генеральний директор ТОВ «Консалтингова компанія «СІДКОН.

Слухачі мали унікальну можливість дізнатися про сучасні методи конкурентної розвідки у забезпеченні безпеки компаній при виході на зарубіжний ринок, важливість перевірки потенційних бізнес-партнерів. Слід  відмітити що компанія володіє запатентованими унікальними розробками, що дозволяють максимально точно ідентифікувати загрози і виробити методи щодо протидії існуючим ризикам та їх мінімізації.

Обговорювався  широкий спектр питань в сфері бізнес-аналітики, серед них пошук та порівняння потенційних ринків збуту продукції, аналіз можливих ризиків та експертиза компаній.

Цікавою була нова інформація про дії в нестандартних ситуаціях, в тому числі в питаннях управління репутацією компанії, а також приклади негативної та позитивної співпраці компаній на міжнародних ринках. Всі учасники семінару отримали сертифікати.