В п’ятницю, 23 лютого 2018 р. відбулась річна конференція членів Волинської торгово-промислової палати (ВТПП) за підсумками роботи у 2017 році.

Основними напрямками та досягненнями роботи в 2017 році стали виконання контрольної програми; розширення асортименту та покращення якості надання послуг; налагодження та активізація ділових взаємовідносин з представниками бізнесу Волині, іноземними інституціями, розвиток та сприяння діалогу бізнес-влада (B2G). Президент Волинської ТПП Олександр Смолич проінформував про основні досягнення та здобутки колективу за звітний період, вручив членські квитки новоприйнятим членам бізнес-асоціації та подякував керівникам підприємств-членів конференції за активну співпрацю з Волинською ТПП.

Волинська ТПП і надалі залишається центром ділової активності регіону. Вже більше 20-ти років фахівці палати надають послуги бізнесу, всебічно сприяючи розвитку підприємництва. Серед неурядових організацій підтримки бізнесу система торгово-промислових палат є найефективнішою платформою якісного діалогу, в тому числі, з органами державної влади та контролюючими організаціями. Послуги сертифікації, експертизи, штрих-кодування, інформаційні та патентно-ліцензійні сервіси є досить затребуваними в регіоні.