Сьогодні, 24 квітня, у конференц-залі Волинської ТПП, відбувся семінар на тему «Сприяння торгівлі та успішний агроекспорт». 
Спікерами виступили представник Інститут економічних досліджень та політичних консультацій Андрей Бутин, проекту Агроторгівля України / Agritrade Ukraine André Pilling та Mykhailo Onipchenko, експерт компанії EuroExpert sro.

Захід був націлений на інформування представників АПК, щодо питань експорту с/г продукції. Під час семінару Андрей Бутин презентував проект Діалог зі сприяння торгівлі, а André Pilling розповів про основні напрямки його діяльності. Mykhailo Onipchenko поділився знаннями та досвідом в сфері успішного агроекспорту.

Також, виступив Виталий Киричук – віце-президент Волинської ТПП та представник ГО Агенція міжнародної співпраці, яка стала переможцем гранту в рамках проекту ІЕД «Діалог зі сприяння торгівлі” і який буде присвячений питанням реформування митниці.

Семінар відвідала заступник директора Департамент агропромислового розвитку Волинської ОДА – Людмила Петриканин та розповіла про актуальні проблеми агропромислового комплексу Волинської області.

Дякуємо спікерам за актуальну, цінну та цікаву інформацію, обмін досвідом, а також за вичерпні відповіді на усі поставлені питання.