16 Тра 2018 10:00-18:40

Всеукраїнською мережею доброчесності та комплаєнсу та ПРООН в Україні запроваджено низку щорічних заходів в рамках Тижня ділової доброчесності (ТДД) для залучення бізнес-спільноти, державних органів, представників громадськості, неурядових організацій, асоціацій, освітніх закладів та засобів масової інформації з метою популяризації ділової доброчесності в Україні.

Партнером третього дня ТДД, а саме 16 травня 2018 року, буде Торгово-промислова палата України. Захід передбачає низку тренінгів, що надасть можливість учасникам отримати цінний досвід та знання від лідерів у сфері комплаєнсу та осіб, що проходять підготовку з питань комплаєнсу. Учасники отримають нові ідеї щодо того, як оживити програми комплаєнсу, співпрацюючи з лідерами-однодумцями.

Серед спікерів – тренерів заходу:

  • Лана Сінічкіна, Партнер Arzinger
  • Ірина Ніколаєвська, Радник та Голова практики комплаєнсу, Kinstellar
  • Ольга Сергеєва, Керівник регіональної служби комплаєнсу, Colgate & Palmolive
  • Олена Лімакова, Директор з питань комплаєнсу, Sandoz
  • Аріо Дехгані, Радник та Голова практики комплаєнсу, Redcliffe Partners
  • Анастасія Усова, Радник та Голова антимонопольної практики

Для перегляду трансляції вимагається реєстрація. Просимо перейти за посиланням для подання Вашої заяви: https://goo.gl/HPzYpz

Після проходження реєстрації Вам буде надіслано електронне повідомлення з зазначенням статусу Вашої реєстрації та посиланням на відео-трансляцію протягом 1-2 робочих днів з дати подання заяви.

Кінцевий термін реєстрації – 15 травня 2018 року (до кінця робочого дня).

Вартість: участь є безкоштовною.

Порядок денний (українською) доступний за посиланням: https://bit.ly/2FHlmuK

У разі виникнення у Вас будь-яких питань щодо реєстрації або інших питань просимо звернутися до Анни Попової за телефоном: +38 067 543 70 33 або електронною поштою: info@unic.org.ua.