За інформацією Ради голів державних адміністрацій, 21 червня 2018 року, в м. Київ (пр-т Лобановського, 119, концертний майданчик Stereo Plaza) відбудеться Форум бізнес – і ІТ-лідерів.  Участь безкоштовна (обов’язкова попередня реєстрація).

На Форумі зберуться понад 2000 учасників для бізнес-спілкування, які зможуть розширити коло ділових контактів, знайти нових клієнтів і партнерів.  Крім того, буде працювати експозона, де всі учасники зможуть ознайомитися з продуктами в галузі BPM- I CRM-систем.

Програма Форуму складається з трьох потоків:

Історії успіху та кейси: кейси компаній про стратегії і підходи, які допомагають прискорюватися на кожному етапі роботи компанії і ще швидше знаходити нові точки для зростання бізнесу.

Інструменти та технології: кращі практики застосування BPM- і CRM-інструментів в різних сферах діяльності організації, які допомагають компаніям швидко рости і розвиватись.

Тренінги та майстер-класи: авторські майстер-класи з управління взаємодією з клієнтами та оптимізації процесів компанії.

 

Своїм досвідом поділяться представники найбільших компаній: Vodafone Україна, ELDORADO, Hewlett-Packard Enterprise, Укртелеком, Нафтогаз України, MULTIPLEX, Miller Heiman Group, Бізнес-Конструктор та інших.

Програма Форуму https://goo.gl/qv2hsY 

Детальнішу інформацію про Форум бізнес- і ІТ-лідерів можна отримати від представників компанії Terrasoft за телефонами: +38 (044) 363-31-33, +380 (095) 924-36-96, а також через Інтернет на сторінці реєстрації учасників на форум за гіперпосиланням: https://goo.gl/oQUezY