10 – 11 жовтня 2018 року в Україні відбудеться онлайн-виставка харчової промисловості на Міжнародному виставковому порталі “ExpoUniverse”, метою якої є надання можливості більшої кількості компаній взяти участь у виставці, завдяки інноваційному онлайн формату.

Міжнародний виставковий портал “ExpoUniverse” – перший в Україні проект в індустрії виставкового бізнесу, який допоможе вивести на лідируючі світові позиції виставковий ринок України в цілому та харчову промисловість зокрема. Онлайн формат проведення виставки не обмежує учасників географією розташування, територією та кількістю товарів, а дозволяє розширити ринки збуту продукції на міжнародному ринку, продемонструвати новітні досягнення галузі, розширити ділові контакти, обмінятися професійним досвідом.

Онлайн-виставка харчової промисловості – це новий рівень взаємодії виробників кондитерських виробів та продуктів харчової промисловості, постачальників сировини, виробників обладнання та упаковки, торгівельних мереж, дистрибюторів. Інноваційний формат виставки забезпечує безпосередній контакт вітчизняних та іноземних учасників в реальному часі за допомогою відео-зв’язку та текстового чату.

Презентаційний матеріал про захід додається. Детальну інформацію про захід можна отримати на веб-сайті

Експоненти (учасники) онлайн виставки мають можливість:

  1. Створити і розмістити на виставці стенд компанії з необмеженим асортиментом товарів і послуг всього за кілька годин;
  2. Протягом двох днів провести ефективні переговори з максимальною кількістю ключових представників компаній;
  3. Розширити ринки збуту (експорту) на міжнародному рівні;
  4. Оцінити конкурентоспроможність і ринковий потенціал своєї продукції;
  5. Провести переговори з представниками компаній завдяки вбудованому відеозв’язку і текстовому чату;
  6. Продемонструвати продукцію та обладнання без витрат на транспортування;
  7. Взяти участь у виставці більшій кількості профільних фахівців компанії;
  8. Прийняти участь в широкомасштабній рекламній кампанії;
  9. Отримати статистику відвідування стенду;
  10. Зберегти всі контакти і листування в особистому кабінеті.

Для участі в онлайн виставці необхідно зареєструватись на Міжнародному виставковому порталі www.expo-universe.com, створити стенд своєї компанії та подати заявку на участь.

Участь в «Онлайн виставці харчової промисловості–2018» дозволить українським компаніям ефективно заявити про себе на міжнародному ринку!

Онлайн виставка – окупність з першої поставки!

З питань участі прохання звертатись за телефоном +38 050 303 98 28, +38 067 000 16 03 або на електрону пошту official@expo-universe.com.