ТПП України спільно з Промислово-торговою палатою Мюнхена і Верхньої Баварії та Баварським Державним Товариством з міжнародної економічної кооперації «Bayern International» за фінансової підтримки Міністерства економіки, енергетики та технологій Баварії (Німеччина) проводить у Баварії в рамках кваліфікаційної програми “Bayern – Fit for Partnership” („Баварія готова до партнерства”) семінар-практикум «Будівництво – інноваційні технології та обладнання у будівельній галузі на прикладі Баварії».

Мета семінару-практикуму – ознайомлення українських керівників та провідних фахівців будівельної галузі з новітніми передовими енергозберігаючими технологіями, матеріалами та обладнанням для висотного, наземного та підземного будівництва від провідних баварських виробників, встановлення контактів, обмін досвідом та спільне обговорення технічно-інженерних рішень з баварськими колегами з будівельної галузі, презентація баварськими виробниками асортименту будівельної техніки та будівельних матеріалів для всіх видів будівництва з метою вивчення потреб українського ринку і зацікавленості у придбанні цієї продукції з боку потенційних українських споживачів та партнерів.

Програма семінару-практикуму у Баварії включає відвідання сучасних об’єктів будівництва, підприємств – виробників будматеріалів та будівельної техніки, архітектурних планових бюро, оптових будівельних складів тощо, участь у біржі контактів з баварськими підприємствами будівельної галузі, а також оглядову екскурсію Мюнхеном та баварський фольклорний вечір. У програмі також за можливістю будуть враховані побажання щодо відвідання певних фірм та огляду будівельної техніки, висловлені учасниками при заповненні профільної анкети-заявки.

Програмою також передбачено:
– послуги з оформлення виїзду за кордон (у разі необхідності);
– прямий авіапереліт Київ-Мюнхен-Київ;
– організацію ділових зустрічей та відвідувань у Баварії за тематикою семінару;
– проживання у готелях ****/*** у Мюнхені та інших містах Баварії згідно програми (6 днів, 5 ночей, одномісне розміщення);

– триразове харчування;
– медичне страхування на період перебування у Німеччині;
– перекладацькі послуги у рамках ділової програми;
– транспортне обслуговування у Німеччині (за групою закріплено комфортабельний автобус);
– супроводження групи німецькомовним представником ТПП України;
– супроводження групи представником ПТП Мюнхена та Верхньої Баварії
– комплект інформаційних матеріалів згідно програми семінару-практикуму;
– отримання сертифікату про проходження кваліфікаційної програми від Міністерства економіки, енергетики та технологій Баварії.

До участі у заході запрошуються: керівники та провідні фахівці комунальних та приватних підприємств будівельної галузі, фірм-постачальників будматеріалів та будівельної техніки, а також представники комунального господарства, міських і регіональних адміністрацій та інших організацій, зацікавлених в ознайомленні та можливому придбанні згаданого обладнання і технологій.

Фінансово-організаційні умови: значна частина витрат на участь у програмі семінару-практикуму покривається баварською стороною, таким чином вартість участі для самого учасника складає 180 євро (сплачується на ТПП України згідно виставленого рахунку після підтвердження кандидатури баварською стороною). Самостійно оплачуються також авіапереліт та оформлення виїзних документів (у разі потреби). Точний час та рейси вильоту групи до Мюнхена і прибуття до Києва будуть повідомлені найближчим часом після узгодження оптимального варіанту з баварською стороною. Офіційна програма заходу починається у понеділок, 12 листопада, о 10.00 і закінчується у п’ятницю, 16 листопада, о 16.00. Часткова участь у програмі, запізнення та ранній від’їзд не допускаються.

У разі зацікавленості в участі у згаданому семінарі-практикумі прохання не пізніше 30 вересня 2018 р. заповнити і надіслати до ТПП України профільну анкету-заявку учасника та копію 1-ї сторінки закордонного паспорту на електронну пошту: boi-ier@ucci.org.ua, bea-ier@ucci.org.ua.

Просимо взяти до уваги, що баварська сторона як співорганізатор проекту, що бере на себе основну частину витрат, залишає за собою право остаточного відбору та запрошення учасників на підставі заповненої профільної анкети-заявки з урахуванням перспектив подальшого ділового співробітництва.

За більш докладною інформацією з приводу участі у семінарі-практикумі «Будівництво – інноваційні технології та обладнання у будівельній галузі на прикладі Баварії» прохання звертатися за телефонами: (044) 461 98 08, 067 21 61 782.