В період з 6 по 9 листопада ц.р. в рамках проведення Четвертого засідання Спільної Міжурядової українсько-кувейтської комісії (м. Ель-Кувейт, Держава Кувейт) під співголовуванням Віце-прем’єр Міністра України Павла Розенка, ТПП України організовує діловий візит українських підприємців до держави Кувейт.

Протягом перебування у Кувейті члени бізнесової делегації будуть присутні під час різних зустрічей, братимуть участь в кувейтсько-українському бізнес-форумі (м. Ель-Кувет). Також буде запропонована культурна програма та ділові зустрічі з компаніями вибраного профілю та сфери діяльності. ТПП України пропонує долучитися до складу ділової місії українським підприємствам, представникам виробничих та торговельних компаній. Участь у бізнес-місії дозволить представникам українського бізнесу встановити прямі ділові контакти, налагодити взаємовигідні коопераційні зв’язки, отримати актуальну інформацію про ситуацію на цікавих для них кувейтських ринках.

Кувейтська сторона зацікавлена у співпраці у таких пріоритетних галузях, як: сільське господарство, металоконструкції, деревообробна галузь, лікувальний туризм, постачання кормів та добавок для тварин, машинобудування тощо.

Проект програми візиту у вкладенні. Реєстрація здійснюється на сайті ТПП України.

Щодо детальної інформації щодо умов та вартості участі звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України – Ольга Сухенко (+38067 230-90-38, +38 044 461-98-07, oas-ier@ucci.org.ua).