Ми продовжуємо нашу рубрику “Історії успіху” і сьогодні знайомимо Вас із успішною волинською групою компаній KaDar, яка є членом Волинської ТПП з 2011 року. Екскурсію історією створення, а також виробничими потужностями підприємства керівництву Волинської ТПП люб’язно погодився здійснити генеральний директор Віктор Володимирович Шульгач. 

Торгова марка KaDar вперше була зареєстрована у 1999 році, коли з конвеєра зійшла перша пара чоловічого взуття. Головною ідеєю KaDar було створення бренду взуття, який асоціювався б з якісним, модним та доступним взуттям. Останні 5 років обсяги виробництва помітно збільшились, з’явились жіночі моделі і торгова марка KaDar успішно завойовує ринок України.

Створенням нових моделей взуття на підприємстві займається студія, де працюють дизайнери та модельєри-конструктори. Вони працюють над тим, аби моделі були розроблені з врахуванням останніх тенденцій моди, вподобань та потреб споживачів. Для цього, підприємство відвідує міжнародні спеціалізовані виставки за кордоном.

Виробництво підприємства є сучасним і використовує новітнє високопродуктивне обладнання TESEO, CERIM, Durkopp Adler, Ciucani, яке гарантує високу якість та надійність продукції. До прикладу, за жовтень було виготовлено більше 12 000 пар взуття.

Волинське підприємство успішно експортує свою продукцію до країн Прибалтики, Білорусії та Польщі, бере участь у міжнародних виставках Expo Riva Schuh – (Riva del Garda, Italy), Leather and Shoes – (Kyiv, Ukraine), Expo Shoes – (Kyiv, Ukraine) в якості експонента. У серпні цього року підприємство брало участь у міжнародній виставці Toronto Shoe Show, Канада, отримало перші замовлення та вже працює над розробкою нової колекції на канадський ринок, із застосуванням технології Waterproof при виробництві взуття. За останній рік доля експорту склала 27 % від усього випуску готової продукції.

Під час екскурсії ми були приємно вражені сучасно-технічним виробництвом та бажанням керівництва групи компаній KaDar до вдосконалення та диверсифікації ринків збуту. В свою чергу, ми хотіли б побажати групі компаній KaDar, яка є членом Волинської ТПП, процвітати, досягати нових висот та підкорювати нові ринки. Заходьте на сайт компанії http://www.kadar.ua/uk/.